mandag 11. april 2011

Flere puter og kjole prosjekt

(hmm var litt vanskelig å få frem blomsten i disse svarte putene, men om du ser på de orange så ser du mer hvordan de er)

Mamma likte så godt de orange putene som jeg tidligere har heklet, og siden hun har bursdag 1 mai så ble disse to årets første håndlagede gave:). De er heklet i sort bomulls garn, og sydd fast til sorte puter.
I helgen har jeg hatt bursdags party med mange gode venner, men har også fått tid til litt håndarbeide. Jeg hadde mer sort garn igjen etter at putene var heklet, og funderte litt på hva jeg skulle gjøre med det. Har hatt et sort volang skjørt hengende i skapet i mange år. Skjørtet er blitt for stort, men jeg har liksom ikke fått meg til å kaste det. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne jo strikke en topp, som jeg så kan sy skjørtet på slik at det blir en kort kjole. Har heklet endel roser som jeg tenkte feste på toppen. De er heklet i tynnt alpakka garn. Noen større blomster har det også blitt, som jeg tenkte feste på skjørtet. De er heklet i dobbelt garn(bomull og alpakka). Spent på hvordan sluttresultatet blir, men håper det blir bra så  jeg igjen kan bruke skjørtet som jeg en gang var så glad i:).
(rosene som skal festes på toppen)

Ønsker alle en fantastisk uke
og velkommen til nye følgere:)

7 kommentarer:

Virre sa...

Så fine puter, nå blir nok mamma glad ja :)
Spennende prosjekt med strikking og skjørt som skal bli kjole. Gleder meg til å se det ferdige resultatet :)
Har en fin fin mandag!

Klem Virre

Minmill sa...

Så flink du er til å strikke og hekle. Jeg likte virkelig de svarte putene. Jeg har prøvd meg på å hekle blomster en gang, men når man ikke vedlikeholder kunsten faller man av. Når jeg er ferdig med alt styret her hjemme, har jeg lyst til å lage noe med garn igjen. :-) Ha en fin dag.

Anonym sa...

Siste innlegget jeg fikk med meg i kveld før jeg legger meg, men dette her var jo så utrolig kreativt og flott!! Kjempeflott og inspirerende!!
Gleder meg til å se ;)
Nattaklem fra Laila

Gurimalla sa...

Nydelige puter!

hanne sa...

Utrolig lekere puter!! Det så virkelig ut til å være litt av en jobb! Skjønner godt ay mammaen din ønsket seg slike.
God ide' å lage overdel til skjørtet - skal bli spennende å se resultatet :)
Ha en koselig kveld, da!

Kort og Søm sa...

Så fine puter, en veldig fin gave! :O)

Chic - Romantique sa...

De var jo bare skjønne!