lørdag 25. desember 2010

Julefeiring:)

Da er det første juledag, og jeg sitter hjemme foran peisen å koser meg. Ser tilbake på gårsdagen, med fantastisk mat og glade barn:). Julen i år hadde en liten demper for meg og familien da jeg måtte kjøre min gamle mormor(94 år) på sykehus for ente gang denne mnd, på lille julaften...
Er ikke noe koselig når slikt skjer, og spesielt ikke i en slik tid hvor man skal være med familie å kose seg. For oss har allerede julen vært litt spesiell i mange år, da min morfar døde lille julaften for 30 år siden.
Men oppi alt dette klarer vi å kose oss sammen:)

Min eldste sønn Daniel har ett ønske om å lære seg spille gitar, så hans ønske var da å få en gitar...noe han også fikk...:)...Det neste blir nå å melde han på et gitarkurs...så får vi se om det blir en fremtidig musiker i familien..

Minstemann Matias hadde og musikk på ønskelisten, men det var litt mer nymotens musikk instrumenter. Han ønsket seg en gitar, en forsterker og trommer...alt i papp og med ett stort inntak av batterier:)...Min lille fremtidige rocker:)


De fikk begge både harde og myke pakker de ønsket seg:)

Mor i huset er ikke så opptatt av pakker, men setter utrolig pris på ting barna lager og gjør i julen. Matias hadde laget 3 pakker til meg på skolen. Daniel syntes det var litt dumt at han ikke hadde laget noe, men han gjorde gjengjeld med andre ting. En av de siste dager før jul kommer jeg hjem etter en lang dag i byen og det som møter meg er en gutt som har vasket badet, lagt på nye matter og hengt opp håndkler til jul. Han hadde også ryddet opp rundt i leiligheten...Han visste at jeg skulle gjøre det når jeg kom hjem, så dette var litt av en julegave for min del:)..Da kunne vi bruke resten av kvelden kun på kos:)

Av Matias fikk jeg:

en liten boks som han hadde malt i forskjellige farger,en årskalender som han hadde tegnet og malt i (må sies at han alltid har hatet å tegne..så dette var fint)

og en orange liten pung som han hadde sydd et hjerte på den ene siden og sydd på perler på den andre...nydelig farge som passer helt til ho mor..denne er allerede kommet ned i vesken min:)
TAKK FOR EN HERLIG JULEFEIRING:)

ØNSKER ALLE SOM TITTER INNOM EN FORTSATT FANTASTISK JUL

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg fikk også gitar, men den er rosa da:D klem Anna Louise :)

AlottesVerden sa...

Rosa gitar til ei søt jente....passer vel bra:)..du får lære Daniel å spille du da snuppa:)
Klem tante:)

Siljes Hobbyrom sa...

Så flotte gaver ;)

Håper dere koser dere masse!
Klem