fredag 18. januar 2013

Foccacia

I dag har jeg kost meg hjemme. Bakte en foccacia som vi skulle ha ved siden av middagen i dag.
Oppskriften finner dere HER

Elstemann Daniel er i byen med kompiser. De skulle spise ute, så det ble kun jeg og minstetrollet Matias hjemme. Dagens middag ble derfor kylling gryte med hjemmebaket foccacia  og salat. Ved siden av tar jeg et glass rødvin. 


Ønsker dere alle en riktig GOD helg:)


6 kommentarer:

Unknown sa...

Hei, lurer litt på hvordan du lagde butikken din på siden her. Skulle fått til den løsningen selv på min blogg. Lagde du bare en ny blogg som du linket inn eller finnes det en lur løsning som jeg ikke har funnet ut av ennå??

Klem Mette

AlottesVerden sa...

Jeg lagde en ny blogg og linket den inn på siden min. Blir jo slik at man må maile for å handle noe, ikke som en butikk at man kan legge ting i handlekurv rett fra bloggen :)

Unknown sa...

Her kommer neste tåpelige spørsmål etter noen timers stygg språkbruk og leting her. Hvordan får du linket til den andre bloggen? Jeg finner ikke løsningen for det når jeg leter og heller ikke når jeg søker i hjelp. Prøver fortvilt å finne det ut her :P

AlottesVerden sa...

går inn på utforming, legg til gadget, legg til bilde og sett inn adr til siden der. Da kommer man direkte til siden når man trykker på bildet

Unknown sa...

tusen takk, da får jeg gjort det. du er en engel som hjelpe meg altså. stor klem og god helg

Unknown sa...

weeee fikk til, tusen takk