fredag 16. august 2013

Road trip vestover

Jeg og Monica bestemte oss for å ta en tur vestover noen dager. Så onsdag 6/8 dro vi rett etter jeg var ferdig på jobb. Bilen var fullpakket og kl 18.30 startet turen. Vi kjørte fra Halden, og etter ca 3,5 time ankom vi første stoppested på veien. Risør var stedet. Hadde ikke vært der, og må si jeg likte byen veldig godt. Fantastisk fin trehusby. Grunnen til at stoppestedet ble Risør er at Monica siden hun var ung har vært STOR fan av Myggen(Erik Mykland). Så hun tenkte vi kunne gå på myggjakt i Risør hehe. Vi parkerte bilen på en plass like ved bryggen. Og bilen var hotellet for dagen. 
Besøkte en brun pub på brygga. Dette var Myggen sin stampup visstnok, men han hadde jo da vært der dagen før vi kom. Traff på masse hyggelige mennesker.

Torsdag morgen spiste vi frokost før turen gikk videre mot Jæren. Monica har det meste av familien sin på Jæren, i Sandnes og i Stavanger. 

Før vi skulle besøke noen familiemedlemmer, måtte vi innom Brusand stranda, hvor Monica ALLTID må ta et bad når hun er der. Det er Nordsjøen som blåser innover fantastiske lange strender. 
Strender så langt øyet kan se...med herlig sydensand

Monica på vei ut i bølgene. Var masse brennmaneter der, så måtte passe på

For min del holdt det lenge med litt vann på tærne...brrr


Vi tro videre derifra og innom endel familie på veien mot Stavanger som var stoppestedet for kvelden. Der hadde vi leid oss inn på Comfort Hotel Square. Der skulle vi ligge over fra tor til lør. Et fantastisk fancy og flott hotell.
Vi ankom hotellet sent, så det ble kun å slappe av på rommet torsdag kveld. Lade opp til shopping og byliv på fredagen.
Bryggen i Stavanger. 
På shoppingtur i byen gikk vi innom husfliden. Der kom vi over dette skateboardet . Rosemalt og til den nette sum av 2990,-. Gutta hadde neppe skatet på dette, noe jeg fikk bekreftet  da jeg viste frem bildet.

Etter litt shopping ble det øl og cider på brygga.  Er jo helt utrolig at man kan komme til Stavanger og det er heeelt vindstille og stekende sol.

På fredagskveld tok vi en tur ut på byen. Var enormt med folk ute. Stor stemning på alle uteserveringer.


Monica som er en badeengel delux måtte bare ta en stopp for å kjenne på  det rennende vannet i trappene på vei opp til hotellet. 

På lørdag gikk turen hjemover, men for å slippe den lange turen på 9 timer, bestemte vi oss igjen for å kjøre kun halvveis. Så endte opp med stopp i Risør på vei hjem også. Ankom Halden søn ettermiddag.

Dette var en enormt fin, artig og spontan tur. 
Gale jenter som tar ting som det kommer her, og en dag eller to i en liten bil gjør ingen ting.

Ingen kommentarer: