søndag 9. januar 2011

Årets første uke er over

Jeg startet uken med skikkelig forkjølelse  her. Hadde sååå mange planer om å få ryddet bort julen, flytte om i leilighet, ordne litt på rommet til gutta, rydde bod, kaste klær osv....Var ikke helt i slaget til noe av det, men måtte jo starte ett sted.
Begynte med å fjerne julen her. Så flyttet jeg rundt litt på ting. Laget meg en liten sykrok inne ved sengen min. Jeg har jo enoooorm kåk her(eeeee NEI), så er ikke så utrolig mye jeg får forandret på:(...men litt klarer man endre på.
Flyttet skrivebordet fra gutta sitt rom og inn til meg(de brukte det kun til oppbevaring av alt mulig ræl uansett så). Delte så opp køyesengen dems så de fikk en seng på hver side av rommet.
 Ryddet opp i en masse gammel duplo og togskinner som har blitt stående i kasser bare. Noe de ikke har brukt på evigheter, så dette ble satt i boden.
 Det ble plutselig mye romsligere der inne. Skal få opp litt hyller på veggene og noe stæsj, så blir det nok bra til slutt:).
 Dette tok laaang tid..føler meg som ei på 90 med en gang jeg starter...ble jo utslitt bare av å sitte stille på rumpen  noen min for å sortere lego...puuuh...ikke bra., men som jeg bruker si.."kan jo ta den tiden det trenger, er ingen andre som kommer å gjør det for meg allikevel:)"

 
Midt oppe i alt dette har jeg ikke fått gjort så enormt mye håndarbeid, men har da fått strikket litt på jakken jeg startet på for en stund tilbake. Nå har jeg kun litt igjen på halsfelling, så er det å sy søm til å klippe opp i, og så strikke vrangbord foran og rundt hals.
I går og i dag var jeg med gutta på innebandy kamper, og da måtte jeg jo ha noe å holde på med da jeg satt der på tribunen, så i stedet for å ta med hele jakken, tok jeg med noe nytt. Jeg hadde så mye hvitt bomulls garn liggende, så da tok jeg med litt å startet på en ny tunika/kjole til meg selv:)...Godt i gang her...hele 15 cm er strikket..hehe

ØNSKER ALLE SOM ER INNOM EN FIN UKE

2 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Ja, litt opprydding må jo til innimellom... :O)
Kjempe fin jakke du strikker!

Ha en fin uke :O)

Strikkefanten sa...

Så fin jakke du strikker. Både mønster og fargekombinasjonen er veldig flotte. Blir spennende å se den ferdig:-)