torsdag 15. august 2013

sommeren 2013

Endelig har jeg fått tilbake nett etter lang tid uten pga flytting. Nå er vi kommet inn i huset, og har hatt litt ferie. Har blitt lite...eller ingen ting håndarbeide i sommer, men håper lysten og kreativiteten er tilbake nå.

Jeg har ikke hatt noen skikkelig sommerferie med guttene på mange år nå, så i år planla vi tur til Tyrkia. Det ble guttenes første tur til varmere strøk. Det var jeg, Daniel, Matias, min venninne Monica og hennes mor Torunn som skulle reise sammen. 

Turen gikk til Kamelia Holiday Village  24 juli til 31 juli. Som bestod av mange mindre bygninger som lå i et stort hageområde i den øvre delen av området.

Området heter Kamelya World, og bestod  av Kamelya Fulya Hotel, Kamelya Holiday Village, Kamelya Selin Beach Houses og Kamelya Selin Hotel.
Området lå ca 15 min unna Side.

En ferieverden for liten og stor. Man kunne velge mellom å tilbringe dagen på en stor flott strand, eller å ligge ved en av de enormt mange bassengene. Barna kunne tilbringe tid i egen aquapark også. Det var mulighet for spa med tyrkisk bad, massasje og treningssenter. Miniklubb, tenåringsklubb, under holdning og aktiviteter både på dag- og kveldstid. 
Dette var et all inclusive hotell, så mat og drikke hadde man tilgjengelig hele døgnet.

Vi hadde en fantastisk fin tur, men et minus der var at det viste seg at  av besøkende på hotellet var det KUN 1% norske. Personalet på hotellene kunne veldig dårlig engelsk.
Vi var så heldig at vi traff på en far med to sønner fra Horten den første dagen der. De gutta var jevngamle med Daniel og Matias, så det passet perfekt. Hadde vi ikke møtt på dem hadde det nok blitt litt kjedelig i lengden, for var kun Russere , Tyskere og Hollendere der.

Dette er bilder fra skliene i aquaparken.
Dette er fra bassenget hvor gutta tilbringte mye tid. Det huset i vannet rett frem var nemlig en bar i vannet med tak over. Noe som gutta likte veldig godt hehe.
Her er det flyfoto fra deler av området.
(disse 3 bilder er alle lånt fra nettet)

Daniel


Vannpipe måtte prøves ut på tur. Spennende

Vi var en tur på Spa i Side, og da var Matias sjef. Han skulle få den fineste dama på huset til å massere seg, noe han var veeeldig fornøyd med.


Matias

Her har Matias og Marcus vært hos frisøren på hotellet.

Monica og Torunn koser seg med en drink i sola

Lunsj på Fulya Hotel

Matias var frempå hver gang det ble servert noe. Her med en stor tallerken kaker i vannkanten

På shoppingtur i Side. Spiste på resturanten The End sammen med familien fra Horten


Håper dere alle har hatt en fin sommer 

Ingen kommentarer: