tirsdag 29. januar 2013

Lett forbrennende suppe

I går satt jeg å leste litt inne på sidene Din Kost til Klikk.no. Der kom jeg over endel slankesupper. Jeg elsker supper, og tenkte at her var det endel jeg kunne tenkt meg å smake på. 
Så i dag handlet jeg inn grønnsaker og ting til "lett forbrennende suppe".
I min suppe brukte jeg følgende:
2 bunter hakket vårløk
4 store gulrøtter i skiver
ca 100 g spinat
1/2 kålhode i strimler
1 stor finhakket rød papprika
1 blomkål i mindre buketter
I pakke stangselleri i biter
Kyllingbuljong rørt ut i 4 liter vann
ca 2 ss spisskummin
1 grønn chili delt på langs og hakket opp med frø
3 store fedd hvitløk finhakket
1 håndfull finhakket fersk koriander
1/2-1 ts kajennepepper
Saften av en sitron
4 store tomater delt i båter

Kok opp vann med buljongterninger i. Ha i krydder og alle grønnsaker utenom tomater. La koke til grønnsakene er møre. Ha i tomater de siste 5 min av koketiden.

Jeg hadde litt igjen av foccacian som jeg lagde for 14 dager siden i fryseren, så da tok jeg en slik bite til suppen. Smakte fantastisk godt. Dette ble en hot suppe med masse smak i. Noe jeg liker godt.

Oppskrifter på slankesuppe og  lett forbrennende suppe finnes HER  Du kan også lese mer ang det å bruke supper for å gå ned noen kg, og hva man bør passe på og spise til der inne. Andre supper med få kalorier kan dere se HER

Ønsker alle en fortsatt fin uke

fredag 18. januar 2013

Foccacia

I dag har jeg kost meg hjemme. Bakte en foccacia som vi skulle ha ved siden av middagen i dag.
Oppskriften finner dere HER

Elstemann Daniel er i byen med kompiser. De skulle spise ute, så det ble kun jeg og minstetrollet Matias hjemme. Dagens middag ble derfor kylling gryte med hjemmebaket foccacia  og salat. Ved siden av tar jeg et glass rødvin. 


Ønsker dere alle en riktig GOD helg:)


onsdag 16. januar 2013

Ny tlf og nye bøker

I dag har jeg kjøpt meg nytt leketøy hihi....En Sony Xperia V. Har hatt lyst på ny tlf lenge, og spesiellt en som tåler vann. Dette er den siste toppmodellen til Sony, og har fått terningkast 6 hos flere. 
Gleder meg til å utforske den mer.

Har også kjøpt meg to nye kreative bøker.
Boken Julens Skattekammer var en fantastisk fin bok med masse ideer til julen. Denne boken skulle jeg jo hatt til advent, for her var det masse fin inspirasjon. Kan jo ta den frem til neste jul da.
Den andre boken jeg har kjøpt meg er Eventyrstrikk. Her var det bare så utrolig mye fint. Kjoler og gensere.   
Må si jeg digger armene på mange av kreasjonene hennes. 

Mine kreative krumspring om dagen er at jeg holder på med å sluttføre en genser i alpakka. Kun litt på en arm, og så montering igjen. Veldig spent på sluttresultatet, for dette er en genser jeg strikker til en person jeg aldrig har møtt før hihi.

Ønsker alle en fin dag videre:)


fredag 11. januar 2013

Kosegenser

Nå har det vært stille lenge fra meg. Julen og nyttår har ikke vært det helt store, så har ikke fått gjort noe kreativt. Startet så vidt på en genser, men la den brått bort. NÅ er den blitt ferdig. Håper kreativiteten har kommet tilbake til meg igjen nå. Har strikket meg en kosegenser...en stooor og god en. Den er strikket i Drops Verdi rød/grå/sort. En lettstrikket genser litt alla Skappelgenseren. 

Ønsker alle en fin og kreativ helg:)